RÖDA HUSET   


Röda huset ligger på höjden längst ut på udden. Vi bygger ut och renoverar, mycket blir klart till säsongen 2023 men inte allt. Det kommer att saknas en del lister och smygar runt dörrar, men funktionerna finns. Mellanvåningen har fått en stor matsal med utsikt och braskamin och ovanpå finns en lika stor altan. Köket är stort med plats för många som lagar mat, men där finns ingen sittplats. Det finns WC i huset - men vi behåller utedasset för charmen och för att avlasta minireningsverket. Röda huset har fått egen badbrygga och bastu med utsikt över sjön Råvarp. Det ska bli dusch med varmvatten i bastuhuset.


Huset –  Det är plasts för en eller två familjer. Det finns totalt 12 bäddar i 9 sängar i 5 rum. På över-våningen finns det två större sovrum med 3 respektive 2 bäddar samt ett litet enkelrum. Kök, matsal, entré och ytterligare ett sovrum finns på entréplan därtill en undervåning med WC och ett sovrum med utsikt och 5 bäddar i 3 sängar, varav en är en överslaf. Torrdass ca 25 meter från huset. Snabbt WiFi är indraget. Varmt och kallt vatten, sam diskmaskin i köket.

Läget – Det är läget högt upp och längre ut på udden som gör detta hus så speciellt. 

Uteplatser – Lite högre än huset, utanför köksfönstret finns en grön uteplats med sittmöbel och utsikt mot sjön. Vill man komma närmare vattnet finns en grillplats längre ute på udden, men ändå högt belägen så det blir den perfekta solnedgångsplatsen.  

Bastun – Bastun är nybyggd i juli 2021 och ligger alldeles vid strandkanten och ingår i hyran. Fönstren i bastun ger en fantastisk utsikt över sjön och solnedgången. 

  

Pris RÖDA HUSET – 12 000:- / vecka – 12 sovplatser, högsäsong 19 juni - 27 augusti, lågsäsong 8 000:-

Om ni behöver fler platser kan ni även hyra det Vita huset med sina 15 bäddplatser. Våra uthyrningstider är alltid söndag-söndag under högsäsong. Under lågsäsong kan vi tänka oss kortare uthyrningar - hör av er för att få ett erbjudande om pris.

 

 

 

 


Läget!

Det är läget högt upp, och med sjön där nedanför som gör huset till en plats för alla sinnen.