RÖDA HUSET   


Röda huset ser inte alls ut så här längre! Vi bygger ut och renoverar. Det blir en stor matsal med fantastisk utsikt och en braskamin som värmer hela huset. Våren 2022 bygger vi om köket helt och drar in vatten och avlopp för dusch och WC - men vi behåller utedasset för charmen och för att avlasta minireningsverket. Röda huset har fått egen badbrygga och bastu med utsikt över sjön Råvarp. 


Huset –  Det blir ett stor hus för en eller två familjer. Det finns totalt 12 bäddar i 9 sängar i 5 rum. På över-våningen finns det två större sovrum med 4 respektive 2 bäddar samt ett litet enkelrum. Kök, matsal, entré och ytterligare ett sovrum finns på entréplan därtill en undervåning med WC, dusch och ett rum med utsikt och 2-3 bäddar. Torrdass ca 25 meter från huset. Snabbt WiFi är indraget, kallvatten finns i kranen för disk och kaffekokning. Vattnet är drickbart sjövatten men många föredrar att hämta dricksvatten i våra dunkar.

Läget – Det är läget högt upp och längre ut på udden som gör detta hus så speciellt. 

Uteplatser – Lite högre än huset, utanför köksfönstret finns en grön uteplats med sittmöbel och utsikt mot sjön. Vill man komma närmare vattnet finns en grillplats längre ute på udden, men ändå högt belägen så det blir den perfekta solnedgångsplatsen.  

Bastun – Bastun är nybyggd i juli 2021 och ligger alldeles vid strandkanten och ingår i hyran. Fönstren i bastun ger en fantastisk utsikt över sjön och solnedgången. 

  

Pris RÖDA HUSET – 12 000:- / vecka – 12 sovplatser, högsäsong 15 juni - 15 augusti, lågsäsong 8 000:-

Om ni behöver fler platser hyr även det Vita huset med sina 15 bäddplatser, 18 000:- för båda husen under en högsäsongsvecka. Våra uthyrningstider är alltid söndag-söndag under högsäsong. Under lågsäsong kan vi tänka oss kortare uthyrningar - hör av er för att få ett erbjudande om pris.

 

 


Läget!

Det är läget högt upp, och med sjön där nedanför som gör huset till en plats för alla sinnen.